1

Kinderjaarmarkt

Aangemaakt door Juf Martine op 1 oktober, 2017 - 17:42

Onze kinderen van het eerste leerjaar mochten voor het eerst met hun diertje op de jaarmarkt staan.

Welkom!

Aangemaakt door Juf Martine op 1 oktober, 2017 - 17:23

Vrijdag 1 september maakten we de overstap van de 3de kleuterklas naar het 1ste leerjaar. Klaar om te leren lezen, rekenen en schrijven. Samen met deze vrienden wordt het alvast een fijn en leerrijk schooljaar.

Kronkeldidoe

Aangemaakt door Juf An op 22 januari, 2017 - 12:18

Klimmen, klauteren, kruipen, fietsen, draaien, zwaaien en rollen.  Dat is kronkeldidoe.  De kinderen van het eerste leerjaar genoten met volle teugen!

Het huis van de Sint

Aangemaakt door Juf An op 22 januari, 2017 - 11:35

Sinterklaas is is al lang terug in Spanje, maar tijdens zijn verblijf in België brachten de kinderen van het eerste leerjaar een bezoek aan zijn huis.

Dierenjaarmarkt

Aangemaakt door Juf An op 18 september, 2016 - 10:06

Onze kinderen van het eerste leerjaar mochten voor het eerst met hun diertje op de jaarmarkt staan.

Tetterfeest

Aangemaakt door Juf An op 18 september, 2016 - 09:49

Op vrijdag 9 september werden alle eerste leerjaren uit Dendermonde uitgenodigd op de Grote Markt. Springkastelen, zeepbellen, een leuke show én het mooie weer zorgden voor een toffe namiddag!

Welkom in het 1ste leerjaar!

Aangemaakt door Juf Martine op 5 september, 2016 - 22:20

Donderdag 1 september maakten we de overstap van de 3de kleuterklas naar het 1ste leerjaar. Klaar om te leren lezen, rekenen en schrijven. Samen met deze vrienden wordt het alvast een fijn en leerrijk schooljaar.

Welkom Hasse, Darya, Liv, Anna, Ceylin, Elien, Merlijn, Aline, Yenthe, Seppe, Yari, Marthe, Lily, Rune, Paulien, Fébe, Saartje, Florean, Shaun, Elle, Arne, Arthur, Lowie, Stan, Axelle, Maxim, Mirte, Kobe, Kobe, Timo, Emilia, Mats, Lander, Arno, Hélène, Nomi, Benthe, Tijl, Tibe, Lisse, Alex, Floor.

Inhoud syndiceren