4A

Het 3de lj op bezoek in 4A

Aangemaakt door Juf Kristien op 20 juni, 2016 - 21:28

De leerlingen van 4A ontvingen vandaag hun collega's uit het derde leerjaar. Ze vertelden hen vol overgave wat hen volgend jaar zoal te wachten staat. Een verwittigd man is er twee waard :-) .

Op schoolreis naar Pairi Daiza

Aangemaakt door Juf Kristien op 3 mei, 2016 - 20:19

Op dinsdag 3 mei ging het 3de en het 4de lj naar Pairi Daiza, een heel mooi dierenpark. Het was een eindje rijden maar het was wel de moeite. We zagen heel veel dieren, we klommen op een hangbrug en konden ook nog in de speeltuin spelen. Voor juf Pia was het haar laatste schoolreis.  Een geslaagde dag... moe en tevreden keerden we terug.

Bezoek aan Station Gent St-Pieters en de Volkssterrenwacht

Aangemaakt door Juf Kristien op 21 april, 2016 - 17:30

Op 21 april namen we de trein naar Gent. We kregen daar een rondleiding in het station en moesten opdrachten vervullen in groepjes. We bezochten ook de Volkssterrenwacht in Gent, waar wijze mannen ons meer vertelden over de weerelementen en sterren en planeten. Toffe dag.

Instrumentennamiddag in het 4de lj.

Aangemaakt door Juf Kristien op 21 april, 2016 - 17:13

Op 15 april organiseerden we in het 4de lj een instrumentennamiddag. Verschillende personen kwamen in onze klas hun instrument voorstellen en ook een stukje spelen. Het was voor de kinderen een aangename kennismaking met verschillende instrumenten. Kijk maar naar de foto's.

Beroependag 2016 : keitof.

Aangemaakt door Juf Kristien op 3 februari, 2016 - 15:29

Op woensdag 3 februari mochten de kinderen van het 4de leerjaar op beroependag. Lisa kreeg naailes bij Hilde Moens, Josefien en Yentl gingen bij kapper Nancy, Taissa en Julie hielpen bij moeke Veronique, Joris en Nathan gingen bij Dierenartsenpraktijk Malfliet, Renée en Mette hielpen Moeke Jeanine, Pim en Tristan haalden hun hart op in de Verffabriek, Vic Pauwels en Xander gingen helpen bij schapenbedrijf Herman, Berre en Noah werken aan de auto's bij carrosserie Van Driessche in Zele, Eline en Siebe mochten helpen in de broodjeszaak Café au lait, Fien en Bo speelden 1 dag apotheker bij apotheker Goethals, Kobe en Mauro mochten in de Vershoek het brood snijden en Anoek en Aiko hielpen Katleen bij Floristic bloemstukken maken, Noura en Ewout hielpen poetsen in het rusthuis, Lindsey en Elisabeth maakten het eten in de keuken van het rusthuis en Vic Ide en Mattis hielpen op de dienst ergotherapie in het rusthuis en Hanne en Noah C. die gingen mee met thuisverpleging Sabel.

See video

Kerstfeest in de klas.

Aangemaakt door Juf Kristien op 3 januari, 2016 - 20:49

Net voor de kerstvakantie vierden we kerstfeest in de klas. Het was heel lekker en heel gezellig.  Een geslaagde bedoening!

Zo zagen we eruit voor Sinterklaas!

Aangemaakt door Juf Kristien op 3 december, 2015 - 18:15

Help!!! Spoken!!!

Aangemaakt door Juf Kristien op 18 november, 2015 - 16:49

Een dier maken met elektriciteitsdraden en keukenrol !

Aangemaakt door Juf Kristien op 18 november, 2015 - 16:40

Hoekenwerk in het vierde leerjaar.

Aangemaakt door Juf Kristien op 18 november, 2015 - 16:33

Elke week werken de kinderen van het vierde leerjaar in hoeken. Op de foto's kunnen jullie zien wat ze zoal doen.

Inhoud syndiceren