Skip to main content

Sinterklaas kapoentje !

woensdag 06 december 2023

Wat een mooie 2 weken hadden we ! Verkleden stond deze weken op nummer 1, de pakjes werden gul verdeeld, Sint op zijn paard, stappend met zijn staf, Pieten zeulden met een zware zak. Ondertussen werd er gewerkt, geknutseld en zongen we de Sintliedjes mee. Op donderdag kwamen de leerlingen van het 6 de leerjaar verhaaltjes vertellen naar aanleiding van de voorleesweek, en daarna maakten ze leuke knutselwerkjes met de kleuters. We genoten van de aandacht.

Piet kwam gooien en bracht een bezoekje in onze klas, wat waren onze kapoenen onder de indruk !

Op dinsdag was er Sinterklaasfeest voor de lagere school, maar in de voormiddag kwam Sint en zijn Pieten even langs in onze klas. Dat was leuk ! Fleur gaf zelfs haar tuutje af !

Dinsdagavond hebben we ons schoentjes gezet, spannend ... gevuld met tekeningen, een wortel en appel voor het paard, een lekkere koek voor Piet en een drankje voor Sint hoopten we dat Sinterklaas even zou langs komen.

En of ze langs kwamen ! Koekjes, overal verspreid in de klas, en geschenkjes, veeeeel geschenkjes. De bellenkransen werden meteen uitgetest en ook met de bloemen werd meteen een prachtige tuin gemaakt. Ook over de stickies waren de kls enthousiast en met de bekertjes kunnen we goed stapelen zoals de opdracht gaat. Wat een leuke tijd met glunderende kapoenen, kijk maar mee !

Meer VLEK Nieuws